Doar BANII îi mai ţin împreună

Distribuie

Cel mai influent cuplu din America este la câteva luni distanţă de destrămare. Jay Z şi Beyonce sunt hotărâţi să meargă pe căi separate, însă vor pune capăt mariajului abia în septembrie, la finalul turneului lor, „On the run”

Mariajul lui Beyonce cu Jay Z nu mai funcţionează de ceva vreme, iar presa şi fanii asistă la o şaradă a artiştilor, în timp ce ei pregătesc cu minuţiozitate anunţul separării lor, ce va avea loc în septembrie, conform unui apropiat al lor.

Cuplul va transmite un comunicat de presă în septembrie, în care vor face anunţul divorţului lor, au precizat aceleaşi surse.

„Nu e cazul să ne mai facem speranţe. Despărţirea lor este doar o chestiune de timp. A devenit stânjenitor de evident”, a declarat sursa, citată de New York Daily News.

Conform unei alte surse din apropierea cuplului, Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008 -după o relaţie de 8 ani, şi au o fetiţă pe nume Blue Ivy, născută în 2012, sunt doi artişti profesionişti ce păcălesc fanii cu mariajul lor. De fapt, căsnicia nu le mai merge deja de doi ani de zile. În prezent, mai susţine apropiatul, relaţia lor este doar o afacere. În timp ce Jay Z le tot spune amicilor lui că vrea să divorţeze, Beyonce nu este sigură de ceea ce vrea de la această căsnicie. Cu toate acestea, interpreta piesei „Single Ladies” a fost surprinsă la vizionarea unui apartament cu cinci camere, din Chelsea (Los Angeles), în valoare de 21 de milioane de dolari, la câţiva paşi de casa lui Katie Holmes.

 libertatea.ro


Distribuie
..