Divorțează Brad Pitt de Angelina? Foto

Distribuie

Ultima ediție a „The National Enquirer” scrie că Angelina Jolie și Brad Pitt au luat decizia de a divorța. Ba mai mult, se pare că cei doi au hotărât deja cum își vor împărți averea.

Se pare că certurile dintre cele două staruri sunt tot mai dese și ultima ceartă dintre cei doi a avut loc în Cambodgia. Cei doi s-ar fi acuzat reciprioc de infidelitate, iar Angelina a spus despre soțul ei că ar fi avut relații chiar și cu bărbați.

Cei doi actori ar avea de împărțit aproximativ 480 de milioane de dolari.

Revista The National Enquirer este cunoscută în întreaga lumea pentru subiectele puternice abordate, multe dintre acestea dovedite ulterior ca fiind false. Aceeași publicație este prima care a dat o imagine cu cadavrul lui Elvis Presley.

Angelina și Brad Pitt s-au căsătorit în luna august 2014. Aceștia au șase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

libertatea.ro


Distribuie
..