DIETĂ DE VEDETĂ | Ce trucuri folosesc Angelina Jolie, Scarlett Johansson și alte celebrități pentru a arăta perfect

Distribuie

Multe dintre vedete au siluetă de viespe, picioare tonifiate şi abdomen plat. Nu prin formule magice, ci printr-un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie bine organizată. Iată exemplele unor femei frumoase şi admirate care au obţinut rezultate excelente.

Anca Ţurcaşiu are meniu ovo-lacto-vegetarian

Cântăreaţa Anca Ţurcaşiu a adoptat de foarte multă vreme o alimentaţie ovo-lacto-vegetariană. Este foarte atentă la produsele pe care le consumă şi încearcă să respecte proporţiile pe care le recomandă specialiştii în nutriţie. Artista declara că din frigiderul său nu lipsesc fructe, legume, carne de peşte, ouă și lapte degresat.

Scarlett Johansson preferă carne albă şi legume

Actriţa Scarlett Johansson este foarte atentă cu silueta ei şi meniul pe care îl alege cel mai des este unul hipocaloric, bazat doar pe carne albă, legume fierte în abur alături de mult sport. Dieta este eficientă, dar nu şi recomandată, ci poate doar pe o perioadă scurtă de timp. Motivul este că lipsesc alimentele făinoase, zahărul și fructele, ceaa ce înseamnă că organismul este privat de nutrienţi de care are absolută nevoie.

Angelia Jolie alege peşte, lapte, miere 

Celebrea actriţă Angelina Jolie se menţine în formă cu pește și diferite tipuri de carne slabă. De asemenea, ia întotdeauna micul dejun imediat după ce se trezeşte, masă care constă în cereale integrale şi lapte. În plus mierea de albine este sursa de energie a actriţiei, de gustul căreia se declară absolut fermecată şi consumă foarte multă apă.

Claudia Schiffer merge pe varianta fructe și salate

Fostul fotomodel de origine germană Claudia Schiffer îşi merită pe deplin statutul pe care îl are în clasamentul celor mai frumoase femei din lume. Ea se menţine extraordinar, iar unul dintre secrete este că mănâncă până la prânz numai fructe. Cina constă în salate uşoare şi multe legume proaspete, suc de roşii şi ceaiuri. Are trei mese pe zi şi deşi nu par prea consistente, sunt totuşi echilibrate.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..