Dezvăluiri ŞOCANTE făcute de trei dintre fostele menajere ale artistului Michael Jackson

Distribuie

Publicaţia americană New York Post a reuşit să obţină mărturii cutremurătoare de la trei foste angajate ale megastarului Michael Jackson. Acestea au povestit în ce mizerie ajunsese să locuiască regretatul cântăreţ, decedat în 2009.

Zicala: “Pe afară-i vopsit gardul, înăuntru- i leopardul” pare a se aplica din plin şi cântăreţului Michael Jackson, decedat în urmă cu cinci ani din cauza unei supradoze de medicamente. Trei dintre fostele sale menajere de la reşedinţa Neverland au povestit pentru New York Post despre haosul şi mizeria care domneau în faimoasa fermă de poveste. “Pot să spun fără nici o problemă că Michael Jackson era cel mai împuţit star de la Hollywood”, în vreme ce o alta dă detalii inimaginabile. “Făcea pipi pe el sau pe unde voia, prin casă. Era un chin să-i schimbi lenjeria de pat, pentru că nu voia. La un moment dat îl invadaseră ploşniţele şi puricii”.

În lenjeria de pat găseau pui stricat

Haosul din viaţa lui Jackson s-a declanşat, se pare, potrivit declaraţiilor femeilor, după primul scandal privind abuzarea sexuală a unui băieţel, în 1993. “Nu mai era în firea lui. Într-o vreme ne ameninţa că aruncă în noi cu bulgări de fecale de la animalele pe care le avea. Când ne lăsa să facem curat în cameră găseam pui prăjit mucegăit printre cearceafuri, cartofi prăjiţi sau sticle de băutură”, a mai povestit una dintre menajere, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea.

libertatea.ro.


Distribuie