Dezvăluiri incredibile, la 5 ani de la moartea lui Michael Jackson

Distribuie

Au trecut mai bine de cinci ani de la moartea megastarului Michael Jackson, dar numele lui în continuare implicat în scandaluri sexuale. Potrivit unor noi probe, artistul ar fi plătit sute de milioane de euro familiilor copiilor pe care i-ar fi molestat.

Wade Robson, coregraful lui Justin Timberlake și Britney Spears, și James Safechuck, cunoscut după ce a părut în clipuri publicitare, au prezentat probe în instanță potrivit cărora familiile lor ar fi primit bani după ce megastarul ar fi abuzat de ei.

Potrivit avocaților celor doi, Micahel Jackson ar fi plătit familiilor victimelor sale peste 200 de milioane de dolari pentru a le închide gura.

James Safechuck a povestit că l-a cunoscut pe Michael în 1987 când avea doar opt ani. Dezvăluirile lui sunt cu adevărat incredibile. Potrivit acestuia, pe vremea aceea, când era încă un copil, în timpul unui turneu al megastarului, ar fi fost molestat de acesta, iar pentru asta tatăl lui ar fi primit un milion de dolari. Dar nebunia merge mai departe. James susține că Michael l-a pus să se îmbrace în rochie de mireasă și a organizat o ceremonie de nuntă secretă și chiar au avut un certificat de căsătorie după aceea.

Avocatul lui Safechuck susține că clientul său a fost molestat de megastar de mai bine de o sută de ori.

Wade Robson, la rândul lui, susține că a fost obligat să doarmă în pat cu Michael Jackson timp de un an. Deși recunoaște că nu l-a abuzat fizic, coregraful susține că a fost marcat de acel an de zile și că abia acum și-a dat seama de traumă, după 22 de ani în care a refuzat să accepte faptul că a suferit o traumă psihică.

Magistrații au decis că probele vor fi analizate în cadrul unui proces civil, unde juriul va decide.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. În acea perioadă, artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

libertatea.ro


Distribuie
..