Dezvăluiri INCENDIARE! Câţi bani îi dă Kanye West lui Kim Kardashian | VIDEO

Distribuie

Unul dintre cei mai influeţi rapperi, Kanye West a oferit recent un interviu incendiar pentru BBC1 ]n care a povestit despre subiecte variate: de la importanta lui Michael Jackson în viaţa şi cariera sa şi până la relatia lui cu Kim Kardashian. Vedeta refuză deseori să dea interviuri, însă atunci când o face, ţine să povestească cele mai picante detalii.

În interviul acordat pentru postul de televiziune BBC1, subiectul legat de Kim Kardashian a atras, în special, atenţia spectatorilor. Kanye West a dezvăluit că relaţia sa cu Kim este una plină de magie.

Mi-a dăruit totul. Mi-a dăruit o familie. Mi-a oferit sprijin. A fost capabilă să mă iubească fără să-mi ceară bani, iar asta este un lucru foarte greu de găsit”, a explicat rapper-ul.

Mai mult decât atât, artistul are scopul de a schimba în totalitate stereotipul de perceptie a celebrităţii, de dragul fetiţei sale, North West.

„Îi voi spune fiicei mele, atunci când va putea sa înţeleagă, că eu şi mama ei am fost într-o cu totul altă situaţie decât va fi ea. Oamenii pot acum să ne faca poze, să se caţere pe gardurile casei noastre şi nici măcar nu ne platesc pentru asta. Ea va fi plătită atunci când oamenii îi vor face poze, iar eu am să-i spun cât am luptat pentru asta”, a declarat el.

„Am ajuns într-un punct în care Michael Jackson nu a reuşit să pătrundă. Am ajuns la tavanul de sticlă, ca persoană creativă, ca celebritate. Şi mă aflu aici de 10 ani. Ma uit în jurul meu şi îmi dau seama că sunt unic”, a adaugat rapper-ul.


Distribuie
..