Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Mădălinei Manole: „La divorţ aproape că îmi venea să o bat”

Distribuie

Moartea Mădălinei Manole a lăsat în urmă suferinţă, lacrimi şi amărăciune şi chiar dacă au trecut aproape cinci ani de la tragedie, povestea din jurul artistei încă mai stârneşte reacţii controversate.

Celebra avocată Paula Iacob a cunoscut-o şi a făcut câteva declaraţii surprinzătoare despre acest caz.

„Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de o bunătate şi de o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea să o bat când am văzut cât vrea să îi lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri”, a declarat Paula Iacob pentru ziarulring.ro.

Atunci când vine vorba despre relaţia foarte tensionată dintre părinţii Mădălinei şi Petru Mircea, avocata Paula Iacob e de părere că toţi greşesc, iar cel care are de suferit este copilul.

 
 

„Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine”…

„E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu îi laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi. E o sărăcire a sufletului copilului pe care un tată care îl iubeşte nu avea dreptul să o facă. E absolut normală păstrarea acestei legături. Fiecare îşi aminteşte o poveste spusă de bunica. Ce va reţine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mamă? Nimic! Îl sfătuiesc pe avocatul lui să încerce să-l determine să meargă pe o altă idee. Va fi bine pentru toţi. Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine”, a povestit Paula Iacob pentru ziarulring.ro.

În ceea ce priveşte moartea artistei, celebra avocată spune că e convinsă că Mădălina Manole s-a sinucis: „Au venit ani când nu mai era atât de curtată şi de admirată şi, efectiv, s-a sinucis fiindcă n-a suportat ideea că are deja o anumită vârstă. A avut şi nişte nemulţumiri… Ştiu că era temătoare pe plan profesional, i se părea că nu mai e suficient de la modă, mi-a spus asta de când a divorţat. Plus că se temea că nu va mai găsi un bărbat cu care să-şi refacă viaţa. Când am reîntâlnit-o, era însărcinată şi foarte fericită. Atunci era un moment bun, dar probabil că ceva profesional s-a legat prost şi a avut acel moment de sensibilitate… Poate şi vreo neînţelegere în casă. A uitat şi de copil… Atunci uiţi tot, n-ai decât ideea fixă că trebuie să dispari, că n-ai altă cale de a curma suferinţa.”


Distribuie
..