Dezvăluire şocantă: Lindsay Lohan a făcut avort chiar în timpul filmărilor

Distribuie

Cu toate că nu a vrut ca acest moment dificil al vieţii ei să se afle, vedeta a îndrăznit în cele din urmă să admită că a suferit un avort.

Rebela Lindsay Lohan a dezvăluit în cadrul ultimului episod al reality show-ului său că în timp ce filma, a suferit un avort, scrie romaniatv.net.

Fosta fetiţă-minune a Hollywood-ului a şocat în urmă cu puţin timp, când a fost rugată să reflecteze la experienţa pe care a trăit-o de-a lungul filmărilor. Atunci, ea şi-a făcut curajul şi a spus că în timp ce realiza reality show-ul post dezintoxicare, a pierdut un copil.

„Nimeni nu ştie asta”, a spus ea. „Am suferit un avort de-a lungul celor 2 săptămâni în care am lipsit de la emisiune. E o poveste foarte lungă, dar de aceea la un moment dat s-a spus că nu vreau să filmez sau că nu am chef să fiu luată la întrebări. Nu puteam să mă mişc, îmi era rău. Şi mental, experienţa m-a dat peste cap”, a spus Lindsay.

Vedeta în vârstă de 27 de ani nu a vrut să spună nimic despre tatăl copilului şi nu a intrat în amănunte, însă, cel mai probabil, ea va oferi în curând informaţii despre ceea ce i s-a întâmplat.

Lindsay a început să filmeze un reality show imediat după ce a ieşit pentru a 6-a oară de la o clinică de dezintoxicare. Emisiunea a fost realizată de postul TV al celebrei Oprah, OWN, care şi-a propus să o ajute pe fosta fetiţă-minune a Hollywood-ului să scape de dependenţă şi să îşi reia cariera de actriţă.


Distribuie
..