Dezvăluire ŞOC: „Antonia a plecat de acasă! Şi-a lăsat copilul”

Distribuie

Războiul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano este departe de a se sfârşi! Şi asta din vina Antoniei, este de părere fostul socru, care spune că înţelegerea dintre fiul său şi artistă de a avea custodie comună asupra fiicei lor a picat, după ce Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo să fie de acord ca divorţul să se încheie din vina ambelor părţi.

Dorinţa cântăreţei l-a înfuriat la culme pe fostul soţ, care a spus că nu va semna niciodată actul de divorţ constrâns, pentru că el nu şi-a dorit să divorţeze. Într-un interviu acordat celor de la ziarulring.ro, Ciro Castellano a mărturisit că următorul termen a fost stabilit pe 27 februarie. 

„(…) Antonia nu mă mai interesează, e un subiect închis pentru noi. Eu nu mai comunic cu ea, nu am ce să vorbesc. Mi-a fost dragă, am ajutat-o, niciodată nu am primit un mulţumesc. M-am săturat de situaţia asta, e obositor. Prefer să nu mai comentez… Femeia a plecat de acasă, a lăsat un soţ şi un copil, ce să mai zic? Are dublă personalitate (…)“, a spus Ciro Castellano în acelaşi interviu.

El le-a mai spus că până acum Maya nu şi-a văzut frăţiorul, pe Dominic şi că nici nu se gândeşte ca fiul lui Alex Velea să primească numele său.

“Copilul ăla nu are nicio legătură cu noi. Nu are cum să-l treacă pe numele meu. Ce treabă am eu cu copilul ăla? Nu e al nostru, nu are cum să îl cheme Castellano. E o situaţie aberantă!“, a mărturisit fostul socru al Antoniei în acelaşi interviu.

Situaţia aberantă durează de mai bine de un an, de când Antonia s-a decis să divorţeze. Ciro Castellano o învinuieşte pe cântăreaţă de durata lungă a procesului de divorţ şi custodie.

„Noi am fi închis de mult capitolul acesta, dar ea are nevoie de succes, de publicitate!“, le-a declarat Ciro Castellano celor de la ziarulring.ro

Antonia a depus actele de divorţ la sfârşitul anului 2013. Ea s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano în 2011, cu care are împreună o fetiţă, pe Maya, care are patru ani.

Cântăreaţa a devenit mamă pentru a doua oară pe 27 decembrie 2014. Antonia i-a dăruit lui Alex Velea un băieţel, pe Dominic.

spynews.ro.


Distribuie
..