DEZASTRU în capitală! Alexandru Manciu și-a găsit maşina distrusă după ploaie! VIDEO

Distribuie

Ploaia de aseară, însoţită de vijelie şi descărcări electrice a făcut prăpăd în Capitală. Mai multe străzi au fost inundate, iar vântul puternic a rupt copaci, care au căzut peste maşinile parcate pe marginea drumului. Printre cei care au avut de suferit este şi interpretul Alexandru Manciu.

Maşina interpretului Alexandru Manciu a fost grav avariată după ce crengile unui copac s-au prăbuşit peste ea. Automobilul era parcat în curtea blocului de pe strada Alba Iulia din Capitală, unde locuieşte artistul.

„A fost afectată partea din spate a mașinii, portbagajul, geamul spate a fost stricat în totalitate. Nu știu ce o sa fac mai departe, bine că am chemat poliția”, s-a alarmat interpretul.

Incidentul s-a produs chiar în ziua în care intepretul sărbătorea împlinirea a patru ani de căsnicie.

„E trist atunci când de sărbătoarea familiei tale te sună vecinii şi zic că a căzut o creangă peste maşină. Venind nu credeam că e atât de grav, dar în fine”, a conchis Alexandru Manciu.

În sectorul Buiucani o creangă s-a prăbuşit peste o ţeavă de gaz din curtea unei case. Serviciul Situaţiilor Excepţionale nu a anunţat deocamdată bilanţul pagubelor produse de intemperie.


Distribuie