DETALIUL NEVĂZUT până acum la băiețelul Antoniei și al lui Velea

Distribuie

Venirea pe lume a micuțului Andrei Cezar Castellano a adus o bucurie imensă în cuplul Antonia – Alex Velea. Deși vor să împartă fericirea cu fanii lor, cei doi artiști sunt deciși să țină ascuns chipul băiețelului.

oate din superstiție sau poate pentru că vor ca măcar micuțul să rămână anonim pentru publicul larg, Antonia și Velea au postat pe Facebook două fotografii cu fiul lor, dar i-au acoperit fața cu o poză sau au tăiat imaginea. Dacă în prima fotografie nu se vedea mare lucru, Alex Velea le-a arătat de curând admiratorilor o poză mai relevantă. Micuțul este ținut în brațe chiar de el, în timp ce mama ține o mână pe copil, iar cu cealaltă face poza. Fanii lui Velea au postat  sute de mesaje admirative și au remarcat frumusețea celui mic, mai ales că acum au putut vedea și mânuțele drăgălașe de bebeluș.

Altfel, Antonia este ajutată foarte mult, de când s-a întors acasă, de iubitul ei, Alex Velea. Acesta este cel care are grijă de bebeluş, atunci când mama lui are nevoie de câteva ore de somn. Velea a trecut deja la schimbat scutece şi la fredonat melodii de leagăn pentru băieţelul lui.


libertatea.ro


Distribuie
..