DETALIUL JENANT pe care l-a afișat ANTONIA la tribunal! Cămașa, de un alb imbecabil, avea gulerul MURDAR

Distribuie

Antonia a fost emoționată astăzi la tribunal, la prima înfățișare în procesul de divorț dintre ea și fostul soț, italianul Vincenzo Castellano. Îmbrăcată într-un palton negru, cu o cămașă albă pe dedesubt, cântăreața nu a avut totuși o apariție impecabilă: machiată cu fond de ten inclusiv pe gât, bluza vedetei era murdară de machiaj puțin la guler, detaliu care putea fi observat cu ochiul liber.

Zâmbitoare și elegantă, Antonia s-a prezentat astăzi în fața judecătorilor, la prima înfățișare în procesul de divorț dintre ea și fostul soț, Vincenzo Castellano. Îmbrăcată într-un palton negru, strâns la mijloc cu o curea finuță, și în pantaloni negri, frumoasa cântăreață purta pe dedesubt o cămașă albă.

Puțin a lipsit ca apariția vedetei să fie impecabilă: gulerul bluzei se murdărise de fond de ten, iar urmele de machiaj se puteau vedea cu ochiul liber. Ca să nu se afișeze cu un astfel de detaliu jenant, artista ar fi trebui să-și protejeze vestimentația cu o eșarfă colorată, ori să renunțe la produsul cosmetic pentru zona gâtului.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în mai 2011, după ce, în august 2010, se născuse fetița lor, Maya Rosaria. Din toamna lui 2011, mariajul lor a început să scârțâie, un an mai târziu au apărut speculații conform cărora artista ar avea o relație cu Alex Velea. După câteva luni de suspans, cei doi au început să se afișexze împreună, ca mai apoi Antpnia să anunțe că va divorța de Vincenzo. La sfârșitul lui 2014, Antonia a devenit din nou mamă, aducând pe lume un băiețel pe nume Dominic, primul copil al ei și al lui Velea.


libertatea.ro


Distribuie