Detalii DE COŞMAR dintre LUPTA lui Katie Holmes şi Tom Cruise

Distribuie

Katie Holmes nu mai știe ce să facă pentru a obține custodia micuței Suri, fiica pe care o are cu fostul soț, Tom Cruise. Niciunul dintre cei doi nu vrea să renunțe la fetiță, iar ce se întâmplă între ei e îngrozitor, spun apropiații.

Mai nou, după ce actrița s-a săturat să îl roage pe Tom Cruise să nu o mai răsfețe în ultimul hal pe Suri, deoarece vrea ca micuța să aibă o viață cât mai normală și să se poată bucura de o copilărie fericită și liniștită, acum Holmes are temeri mai mari, scrie libertatea.ro.

Adept al scientologiei și plin de bani, Tom Cruise ar fi în stare, potrivit unor apropiați de-ai celor doi, chiar să o răpească pe Suri și să nu o mai lase pe Katie Holmes să o vadă vreodată.

Pe de o parte, actorul ar face o mare greșeală să procedeze așa, deoarece dacă se află e clar că va pierde custodia fetei și, mai mult, poate ajunge chiar după gratii. Pe de altă parte, însă, la banii lui, totul e posibil și, chiar dacă nu ajunge să o răpească, e foarte posibil să se folosească de avantajul material pentru a avea grijă ca fata să îi fie încredințată lui.


Distribuie