Demi Moore se răzbună pe Ashton Kutcher. Cere pensie alimentară

Distribuie

Actiriţa în vârstă de 50 de ani a dat acord divorţului cu Ashton Kutcher, însă a solicitat pensie alimentară, potrivit documentelor oficiale de divorţ pe care artista americană le-a depus joi la Curtea Superioară din Los Angeles

După o relaţie de 6 ani, Demi şi Ashton s-au despărţit în noiembie, 2011, însă abia acum, actriţa a acceptat cererea acestuia de divorţ. După o îndelungată depresie  iar mai apoi o grea reabilitare, Moore a hotărât să încheie odată pentru totdeauna acest capitol din viaţa ei.

Pensia alimentară cerută de la Kutcher, în vârstă de 35 de ani, reprezintă o solicitare destul de neobişnuită pentru Demi Moore, care a fost una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood în anii 1990. Actorul de 35 de ani a specificat faptul că nu solicită pensie alimentară şi că nu se va opune acordării unei pensii alimentare pentru Moore.

Potrivit New York Post, actorul are o avere de 135 de milioane, câştigând numai în 2012 în jur 24 de milioane, motiv pentru care a şi fost numit cel mai bine plătit actor, în timp ce Demi a strâns 150 de milioane, în mare parte datorită filmelor făcute în anii ’90. 


Distribuie