Demi Moore renunţă la ACTORIE de dragul altei profesii

Distribuie

Veste tristă pentru fanii vedetei de la Hollywood. Demi Moore vrea să renunţe la profesia care i-a adus notorietate şi să se dedice altei profesii. De-a lungul anilor diva a făcut cursuri de Kundalini yoga, iar acum vrea să devină specialist în domeniu.

Fosta soţie  a lui Ashton Kutcher vrea să se dedice în totalitate cursurilor de yoga şi să lase în trecut actoria. Potrivit publicaţiei „National Enquirer”, diva este hotărâtă în reorientarea profesiei. Mai mult decât atât, vedeta, în vârstă de 50 de ani consideră că i-a cam trecut vremea de la Hollywood, iar vârsta pe care o are o împiedică să mai obţină roluri pe potrivă.

Demi a trecut peste problemele neplăcute din viaţa ei cu ajutorul cursurilor de yoga şi vrea să ducă o viaţă echilibrată. Pentru a se descurca cum trebuie ca instructor de yoga, ea trebuie să fie complet liniştită, aşa că consideră că i-ar fi mai bine dacă ar renunţa la agitaţia de la Hollywood„, a declarat o sursă de încredere a actriţei.

Deşi în presă zvonul este activ răspândit, până când,  nu există o confirmare oficială privind reprofilarea lui Demi Moore.


Distribuie