Demi Moore: „Am cele mai bune partide de SEX din viaţă „

Distribuie

Demi Moore se pare că a trecut cu bine peste depresia provocată de despărţirea de Ashton Kutcher în noiembri 2011. Vedeta are o nouă relaţie cu Will Hanigan, un hipiot australian de 30 de ani, scufundator şi căutător de perle, care o face să se simte extrem de fericită.

După un mariaj de şase ani cu Ashton Kutcher, vedeta  face declaraţii surprinzătoare, care defaimează demnitatea bărbătească al lui Kutcher.  Din declaraţiile unei prietene apropiate  a actriţei, pentru revista Star Magazine,  Demi are parte de cele mai tari partide de sex din viaţa sa, din spusele actriţei. 

Demi  se simte mai bine decât în ultimii mulţi ani, iar principalul motiv este iubitul ei, Will. A primit o gură de aer proaspăt în viaţa ei. Este o relaţie care nu durează de multă vreme, dar este mai intensă decât tot ce a simţit Demi înainte. Are parte de cele mai bune aprtide de sex din viaţa sa”, a  dezvăluit persoana de încredere a vedetei.

Mai mult de cât atât, din momentul în care Demi şi Will  au început relaţia amoroasă, în presă se vehiculează că Will are implantată o perlă în penis.


Distribuie
..