Delia&Kaira și Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015

Distribuie

Delia featuring Kaira, cu melodia „Pe aripi de vânt”, și Smiley, cu piesa „Oarecare”, au obținut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015, care a avut loc joi seara în Piața Mare din Sibiu.

Delia&Kaira și-au adjudecat cele mai multe premii pe categorii – cinci cu hitul lor „Pe aripi de vânt”. Piesa a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească (peste 25 milioane), a fost considerată cel mai bun featuring, a obținut premiul la categoria Best Pop, un premiu special pentru că a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc în topuri (18 săptămâni, un record pentru ultimii ani), dar a câștigat și la categoria cel mai bun videoclip.

De asemenea, Smiley, cu a lui piesă „Oarecare”, lansată în acest an la cererea publicului, după ce inițial fusese doar o temă pentru o reclamă, a obținut și el cinci premii — la categoriile „Fastest climber” (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award.

Andra s-a remarcat și ea cu cele două premii la categoriile Fans like award și Cel mai votat artist, iar celelalte premii au fost obținute de Kazibo — Cel mai bun producător, Lariss — Cel mai bun artist debutant, Dan Bittman — Cea mai bună piesă rock (”Și îngerii au demonii lor”), Cat music — Best label.


Distribuie
..