Declaraţia NEAŞTEPTATĂ pe care a făcut-o MILEY CYRUS

Distribuie

Ne-am obişnuit deja cu gesturile scandaloase şi declaraţiile făcute de Miley Cyrus. Ocazional însă, vedeta renunţă la masca pe care o poartă şi acordă interviuri sincere, în care fanii pot vedea ce se ascunde în spatele copilului teribil de la Hollywood.

 Miley Cyrus îşi uimeşte fanii cu ultimele sale declaraţii de pe blog, unde declară că încă îl mai iubeşte pe Nick Jonas! Oare cum se simte Jason Gaston la auzul aceste veşti? Miley Cyrus a mărturisit că încă mai nutreşte sentimente pentru Nick Jonas, în ciuda despărţirii lor atât de mediatizate. 
Starul din Hannah Montana şi componentul trupei Jonas Brothers au fost forţaţi de împrejurări să se comporte amiabil, chiar drăgăstos. Atât Miley, cât şi băieţii de la Jonas Brothers au cântat la Kids Inaugural Concert în Washington D.C, unde au concertat pentru Michelle Obama, prima doamnă a Americii, şi pentru cele două fiice ale sale. 
La sfârşitul show-ului, cei doi s-au îmbrăţişat, iar a doua zi, pe site-ul personal al vedetei Disney au apărut şi primele reacţii: „Ştiu că m-aţi văzut în relaţii apropiate cu Nick la concertul de inaugurare! M-am simţit foarte bine şi noi toţi suntem prieteni foarte buni. Îi iubesc pe fraţii Jonas. Îl iubesc pe Nicky…chiar îl iubesc! De fapt, îi iubesc pe toţi trei!”.

darkangelalyna.sunphoto.ro


Distribuie
..