Decizie SOCANTĂ! Monica Belluci divorţează de Vincent Cassel, după 14 ani de căsnicie

Distribuie

Numeni nu se aştepta că unul dintre cel mai frumos cuplu din cinema vor divorţa, însă Monica Bellucci şi actorul Vincent Cassel au decis să meargp pe căi diferite după 14 de ani de relaţie.

Povestea lor de dragoste va continua prin cele doua fiice, Deva (9 ani) si Leonie (3 ani)

Monica Bellucci, 48 de ani, divorţează după 14 de ani de mariaj. Frumoasa actriţă şi soţul ei Vincent Cassel au decis să o ia pe căi separate, notează ansa.it.

Monica Bellucci şi Vincent Cassel sunt căsătoriţi din 1999, însă nu au fost dezvăluite mai multe detalii despre despărţire.

Bellucci a jucat în câteva filme cu actorul francez Vincent Cassel și au împreună două fete: Deva (născută la 12 septembrie 2004) și Léonie (născută la 21 mai 2010).

În 2004, în timp ce era însărcinată cu Deva, Bellucci a pozat nud pentru varianta italiană a revistei Vanity Fair ca protest față de legislația restrictivă a italienilor în privința tratamentelor de fertilitate, care le sunt interzise femeilor necăsătorite, interzicerea fertilizării “in vitro” a femeilor lesbiene, precum și a celor care au depășit vârsta fertilităţii.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul “Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din “L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în “Malena” (2000), “Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), “Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul “Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de actorul Vincent Cassel.


Distribuie
..