DECIZIE ŞOC la Hollywood. Angelina Jolie şi-a tăiat sânii

Distribuie

Actriţa hollywoodiană în vârstă de 37 de ani a făcut o declaraţie şoc pentru toţi fanii săi. Aceasta şi-a făcut o dublă mastectomie de teama să nu se îmbolnăvească de cancer la sân, motivul din care a decedat mama ei.

Câştigătorea nenumăratelor premii Oscar, mama a 6 copii, soţia renumitului Brad Pitt, şi deţinătoarea titlului de „Cea mai frumoasă femeie din lume” timp de câţiva ani, a luat acestă decizie cutremurătoare după ce a aflat că riscul de a face cancer la sân era de 87 %, acum după ce şi-a făcut această operaţie, riscul a scăzut cu până la 5%.

„Când am aflat că riscul îmbolnăvirii este atât de mare, am decis să-l minimalizez făcând această operaţie. Am început cu sânii, deoarece riscul de a face cancer la sân era mai mare decât cel de a face cancer ovarian. Vreau să spun tuturor femeilor că decizia de a face mastectomie nu a fost deloc uşoară. Acum copiilor mei nu va mai trebui să le fie teamă că mă vor pierde din cauza cancerului la sân. Vor vedea doar nişte cicatrici. Rămân aceeaşi „mami”, aşa cum am fost întodeauna” a afirmat Angelina Jolie.

Actriţa este recunoscătoare soţului său, Brad Pitt care a fost alături de ea şi a încurajat-o pe toată perioada procedurii acre a durat aproape 3 luni. Aceasta se simte puternică că a făcut o alegerea atât de grea şi care nu diminuează în nici un fel feminitatea sa.


Distribuie
..