David Beckham a strâns sute de mii de like-uri cu o poză care a devenit virală pe INTERNET. Vezi lângă cine s-a fotografiat | FOTO în articol

Distribuie

Vestea dispariţiei fostului preşedinte sud african Nelson Mandela a făcut înconjurul lumii şi i-a întristat teribil pe toţi cei care l-au cunoscut, inclusiv pe fostul fotbalist David Beckham, care a postat o fotografie sugestivă, ce a strâns sute de mii de aprecieri pe Facebook.

Vedeta născută în Anglia a postat şi un mesaj emoţionant, prin care şi-a exprimat durerea cauzată de moartea lui Nelson Mandela, om pe care l-a cunoscut şi alături de care s-a fotografiat, aşa cum se observă şi în imaginea de mai jos., scrie libertatea.ro.

„Sufletul meu este alături de oamenii din Africa de Sud şi de familia lui Mandela. Am pierdut un adevărat gentleman şi un om curajos. A fost o adevărată onoare să cunosc un bărbat care a oferit iubire atâtor oameni. Odihnească-se în pace”, a Beckam pe pagina sa de Facebook.

Între 11 şi 13 decembrie, sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului preşedinte sud-african va fi depus la Pretoria la Union Buildings, sediul preşedinţiei. La funeralii sunt aşteptaţi şefi de stat din lumea întreagă.

Nelson Mandela, erou al luptei contra regimului rasist de apartheid şi primul preşedinte de culoare al Africii de Sud democratice, a murit joi seară la vârsta de 95 de ani.


Distribuie
..