Daniel Craig are o părere proastă despre James Bond. Vezi ce spune actorul

Distribuie

Actorul a etichetat într-un mod negativ personajul pe care îl interpretează, considerând că nu ar putea fi niciodată prieten cu o astfel de persoană.

Craig, care se pregătește să revină pe marile ecrane pentru cel mai nou film din seria Bond, „Spectre”, speră ca versiunea sa pentru spionul britanic să nu fie cea mai rea. De asemenea, acesta crede că Bond este un afemeiat care discriminează femeile, iar acest lucru îl face să fie un personaj trist.

 

“Cu siguranță nu sunt acea persoană. Dar el este… E o tristețe imensă. Are toate acele femei frumoase, dar ele pleacă. E trist. Și pe măsură ce îmbătrânește, imaginea devine din ce în ce mai urâtă. Ar putea fi o fantezie interesantă, este discutabil, dar realitatea…”, a declarat starul în vârstă de 47 de ani.

 

Mai mult decât atât, Daniel, care are o căsnicie fericită cu actrița Rachel Weisz, a afirmat că este gata să renunțe la filmele cu James Bond pentru a se ocupa mai mult de viața personală: “Știi, sună oribil, dar am devenit un om bogat făcând asta. Îmi permit să trăiesc foarte confortabil… Sunt incredibil de norocos. Însă ziua care va fi cu adevărat superbă va fi cea în care voi intra într-un pub, iar cineva va spune «Hei, uite, e Daniel Craig!» și mă va lăsa în pace”

viva.ro


Distribuie
..