DAN BITTMAN, cu o nouă piesă! „Şi îngerii au demonii lor”! VIDEO

Distribuie

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, lanseaza astazi o noua piesa, “Si ingerii au demonii lor”, cu un mesaj puternic si un videoclip pe masura, filmat intr-o locatie speciala.

“Noul single este produs de baietii de la KAZIBO Music – Alex Pelin si Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentati, cu un palmares impresionant. Mi-a placut foarte tare piesa inca din prima clipa in care am ascultat negativul, am inregistrat-o chiar atunci si aceea a ramas varianta finala”, a explicat Bittman.

Muzica noii piese este semnata de cei doi, iar Dan Bittman si-a pus si el amprenta asupra versurilor. “Melodia are un mesaj puternic, dezvaluit chiar din titlu. Asa cum se intampla in viata, de multe ori intalnesti doua personalitati intr-o singura persoana: ingerul rau si ingerul bun”, a spus cantaretul.

Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, a fost filmat in incinta Teatrului National din Caracal, o cladire cu o incarcatura emotionala puternica care completeaza vizual mesajul piesei. Alice Peneaca, model si actrita, reprezinta sublimul femeiesc, iubirea privita dintr-o perspectiva duala si intruchipeaza o hiperbola, demonul si ingerul interpretati de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu.

Cei doi producatori Kazibo Music, care au cucerit toate topurile muzicale cu productiile lor sunt incantati de colaborarea cu solistul Holograf: ” Si ingerii au demonii lor este o piesa speciala care pune in discutie intr-un sens metaforic trairile intense dintr-o poveste de iubire. Colaborarea cu Dan Bittman a venit natural si ne bucuram sa aducem pop-rock-ul in atentia ascultatorilor de radio!”

Piesa a fost compusa de KAZIBO MUSIC, Alex Pelin si Ovidiu Baciu, iar la orchestratie au lucrat impreuna cu toata echipa: Alexandru Antonescu, Adi Colceru, Luca George, Andrei Platon, Valentin Matei. Mixul si Masterul au fost facute de Adi Colceru.

“A fost o experienta formidabila! Am filmat pana la 2 noaptea, a fost o munca sustinuta, alaturi de o echipa tanara, entuziasta si extrem de implicata. Veti vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multa actiune si o forta a imaginii incredibila”, a adaugat Bittman.

Noul single este din perpectiva solistului, o legatura intre doua generatii: “M-am gandit ca este momentul sa arat ca nu exista asa-zisa prapastie intre generatiile de artisti, cea din care fac eu parte si cea tanara. Exista multe moduri in care putem colabora si putem face multe lucruri minunate. Sustin proiectele realizate de tineri si imi place sa cred ca aceasta piesa este ca o punte intre generatii. In plus, piesa are si o tenta rock, mi-a placut ideea de a readuce in atentia ascultatorilor acest gen muzical, putin cam neglijat in ultimii ani in Romania”, a incheiat artistul.

libertatea.ro.


Distribuie
..