Dan Balan a lansat un nou hit: „LENDO CALENDO” ! Ascultă AICI piesa

Distribuie

Dan Balan revine pe piaţa muzicală internaţională cu un HIT incendiar „LENDO CALENDO” , în colaborare cu frumoasa blondă Tany Vander şi rapperul francez, Brasco. Despre acest nou single anun?ă artistul pe site-ul său oficial.


Mai bine de un an şi jumătate, Dan Balan a lansat mai multe hituri în limba rusă, devenind unul dintre cei mai de top artişti în Rusia, iar acum a  revenit cu  o piesă internaţională.

O perioadă am scos mai multe piese în limba rusă, care au fost number one în topuri, iar acum m-am hotărât să lansez o piesă internaţională. Sper ca fanilor  să le placă noul single„, a spus DAN BALAN.

Printre primele distribuiri  pe Facebook a fost ?i postarea mamei artistului.
„Iată ?i surpriza pentru această vară”, scrie Ludmila Balan.

Piesa latino ritmată este compusă chiar de râvnitul artist Dan Bălan, iar versurile în limba spaniolă şi engleză au fost create în colaborare cu Gerina di Marco şi Romel Rachaird Cummings.

Linia melodică şi ritmul mi-au dictat faptul că versurile trebuie să fie într-o limbă hispanică. Cu toate acestea, eu nu ştiam mai deloc limba spaniolă, pe care m-am hotărât să o folosesc, aşa că în trei luni am învăţat-o, apoi am fost în Barcelona, ca să îmi perfecţionez accentul şi am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originară din Venezuela”, a declarat artistul.

Hitul „Lendo Calendo”  este inedit şi prin faptul că conţine şi câteva cuvinte inventate chiar de Dan.
Eu am născocit aceste cuvinte, „Lendo Calendo”. Deşi nu înseamnă nimic, le-am găndit ca pe nişte cuvinte magice, precum ‘Abracadabra’, sau ‘La lu lei’ ”, a mai adăugat DAN BALAN.

Mai mult de atât, single-ul va avea inevitabil şi un clip, care se va lansa luna viitoare şi va fi filmat de un celebru  regizor rus.  

Ascultă  aici piesa DAN BALAN- „LENDO CALENDO” care promite a fi hitul verii:
 

 


Distribuie
..