CUM SLĂBEȘTI 4 centimetri în talie în timp RECORD

Distribuie

Când mergi la sală, nu este indicat să îți petreci timpul făcând aceleași exerciții, mai ales dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă. Vezi cum poți scăpa de 4 centimetri în talie în 20 de minute.

Cercetătorii greci au arătat că oamenii care fac mai multe seturi de exerciții slăbesc mai repede decât cei care fac doar cardio, potrivit menshealth.com. Specialiștii au efectuat un studiu și au împărțit participanții în două grupuri. Un grup a alergat pe bandă 20 de minute, iar celălalt și-a lucrat mai multe grupe de mușchi. După opt săptămâni de antrenament, cei care au făcut exerciții variate aveau cu 4 centimetri mai puțin în talie.

Cercetătorii sunt de părere că antrenamentele în care alternezi exerciții intense cu unele ceva mai ușoare ard mai multe calorii. Atunci când faci mult efort, îți privezi corpul de oxigen, iar organismul este obligat să lucreze mai mult, pentru a restabili nivelul de aer. După acest set de exerciții, corpul tău va continua, astfel, să ardă calorii.

Cu cât lucrezi mai mult și mai intens, cu atât mai multe calorii vei arde după ce vei încheia antrenamentul. Vezi, mai jos, câteva exerciții pe care le poți face acasă și te vor ajuta să dai jos 4 centimentri din talie. Repetă exercițiile de câte ori poți în 30 de secunde, odihnește-te 15 secunde, apoi începe din nou. După cinci astfel de seturi, odihnește-te 30 de secunde. Repetă acest set de trei ori.

unica.ro


Distribuie
..