Cum să arăți așa la 40 de ani? Supermodelul Victoria Silvstedt şi-a ÎNNEBUNIT fanii

Distribuie

Modelul de origine suedeză în vârsta de 40 de ani arată în continuare senzațional, și nu se teme deloc să își arate formele într-un costum de baie foarte sexy. Din contră.

Victoria Silvstedt a făcut furori cu o nouă apariţie impresionantă în Saint Tropez, acolo unde se delectează în mod frecvent. Toți bărbații au sucit capul după ea. Cine-i condamnă? La vârsta pe care o are cu greu poți să-i găsești o imperfecțiune pe corpul foarte bine sculptat. De data aceasta nu a fost însoțită de iubitul ei, omul de afaceri Maurice Dabbah.

Victoria nu este doar foarte frumoasă, ci şi deşteaptă. Vorbeşte fluent engleză, franceză, italiană și se plânge că majoritatea bărbaților din viața ei nu au vazut în ea decât un obiect sexual.

INFO

Victoria Silvstedt a făcut furori, de-a lungul anilor, cu frumuseţea ei. Blonda este fostă Miss Suedia şi concurentă la Miss World în anul 1993. Vedeta a pozat în Playboy şi a fost aleasă playmate al anului în 1997. În acelaşi an, ea s-a cuplat cu Chris Wragge, cu care s-a măritat în iunie 2000. Cei doi s-au despărţit în anul 2007.


Distribuie
..