Cum s-a trezit Andreea Bălan, vineri dimineață. IMAGINEA care i-a uluit pe admiratori | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Andreea Bălan nu ratează nici o ocazie să le arate fanilor ce face și ce simte în viața de zi cu zi. Vinerea aceasta, de cum s-a trezit, cântăreața a publicat o fotografie extrem de apreciată de admiratori.

”Neata Iepurasilor. V-ati trezit? Din vis am pus aceasta poza. Visez la soare, mare, plaja”, a scris Andreea Bălan, pe o rețea de socializare, lângă fotografia de mai jos, făcută pe plajele însorite din SUA, unde a fost recent.

Imaginea a strâns mii de like-uri chiar în primele 20 de minute, iar unii dintre fani i-au scris o mulțime de mesaje. Unii au complimentat-o, alții s-au arătat uimiți de nostalgia ei după vară, în condițiile în care tocmai s-a întors de la Miami. ”Buna dimineața soare. Diminețile sunt mai frumoase când vedem pozele minunate cu tine”, ”Neatza… si eu… ma gandesc la vara”, ”Pai draguta!!! Parca numa ce ai venit de la cald si deja”, ”Ești cea mai frumoasă artistă”, ”Nu ai fost săptămână trecuta la Miami?”.

După mai bine de două săptămâni, Andreea Bălan a încheiat turneul american cu spectacole în 11 oraşe din SUA şi Canada, unde a cântat în deschiderea unor solişti vestiţi ca… Jean de la Craiova, Nelu Dafta, Leonard Zaharia, Cătălin Bujor şi Stelian Petcu, solist de muzică populară.

După aproape o lună de peregrinări prin America de Nord, Andreea a revenit acasă, lansând totodată promisiunea că se va reîntoarce peste câteva luni pe meleagurile americane pentru a-şi relua seria concertelor alături de colegii de spectacol.


libertatea.ro


Distribuie