Cum arăta Victoria Beckham înainte de a deveni celebră – FOTO în articol

Distribuie

Victoria Beckham arată complet diferit înainte de a face parte din Spice Girls şi a deveni celebră. O poză cu ea din 1990 evidenţiază o schimbare radicală: Victoria avea obrajii mai rotunzi decât acum, iar coafura ei era complet schimbată.

Chirurgul plastician Angelica Kavouni, de la o clinică din Londra, a comparat o imagine de acum a Victoriei Beckham cu cea din 1990: „Cred că Victoriei nu îi plăcea prea mult modul în care arată în tinereţe, pentru că acum este aproape de nerecunoscut faţă de atunci”, a declarat Kavouni, scrie efemina.ro

Specialistul consideră că schimbările au fost produse de vârsta vedetei şi de modul de viaţă, mai degrabă decât de operaţiile estetice. De altfel, Priya Tew, de la Dietitian UK, specialist în probleme de alimentaţie, spune că „cea mai evidentă schimbare la Victoria Beckham ţine de kilogramele pe care le-a dat jos în ultimii ani”. În opinia specialistului britanic, este evident că modificările care s-au petrecut cu corpul vedetei au început acum să-şi arate efectele, nu tocmai strălucite.


Distribuie