Cum arată casa în care a copilărit rapperul Eminem | FOTO în articol

Distribuie

Rapperul Eminem a arătat fanilor săi casa în care şi-a petrecut copilăria. Aflată în oraşul Detroit, locuinţa a fost scoasă la licitaţie, pentru un preţ minim de 1 milion de dolari.

 Nu este pentru prima dată când vedeta arată casa părintească. Potrivit DailyMail, în anul 2000 fotografia acesteia a apărut pe coperta albumului „The Marshall Mathers LP”, al lui Eminem.

Rapperul are cele mai frumoase amintiri legate de casa copilăriei, aflată pe strada Dresden, numărul 19946, în apropiere de 8 Mile Road. Recent  Eminem a postat pe Twitter o fotografie cu această casă şi a anunţat că va apărea pe coperta noului său album, „Marshall Mathers LP2”. 

Mama artistului a cumpărat casa în 1987, cu 19.900 de dolari. Aceasta are o singură baie şi o suprafaţă totală de 71,2 metri pătraţi. 

Mama rapperului a vândut locuinţa în 1994, de atunci, casa a avut 10 proprietari înainte de a fi achiziţionată de Departamentul de Trezorerie din Wayne County în 2001. În prezent imobilul este în posesia băncii Michigan Land şi nu este locuită, având uşile şi ferestrele protejate cu scânduri din lemn.


Distribuie
..