Cu lenjeria la vedere! Anna Lesko, Loredana sau Elena Udrea prinse cu fustiţa ridicată | FOTO

Distribuie

Are vreo legătură politica cu muzica? Uneori da, alteori nu. Sunt însă cazuri în care reprezentantele sexului frumos din ambele domenii lasă prea mult la vedere, lucru care face deliciul bărbaţilor care le admiră.

 Acesta este şi cazul unor nume mari din România ca Loredana, Andreea Antonescu sau Elena Udrea care şi-au afişat, fără voia lor, lenjeria intimă, notează libertatea.ro.

De când e lumea şi pământul, cântăreţele poartă haine cât mai transparente pentru a-şi pune în evidenţă şi calităţile trupeşti. Astfel, din pricina dansului, la diferite concerte, acestea rămân cu chiloţii la vedere, moment prielnic pentru fotoreporteri să imortalizeze totul.

Prin aceste lucruri au trecut nume grele ale muzicii autohtone ca Anna Lesko, Loredana, Andreea Antonescu, Sylvia sau Cream. Nici când e vorba de politică, lucrurile nu stau mult diferit.

Doamnele de pe prima scenă politică poartă de multe ori fuste scurte la evenimente. Din această cauză, uneori, arată mai mult decât ar vrea şi îşi arată preferinţele în ceea ce priveşte culoarea lenjeriei intime. La fel au păţit Roberta Anastase şi Elena Udrea, două dintre cele mai frumoase femei din politica românească, în urmă cu câţiva ani, la un eveniment cu multă presă în jur.


Distribuie
..