Cristiano Ronaldo este GAY? Uite ce declaraţii a făcut Rihanna despre fotbalist

Distribuie

Cristiano Ronaldo este celebru nu doar pentru cariera sa în fotbal, ci şi pentru aspectul său sexy care seduce inimile femeilor din întreaga lume. Chiar şi aşa, de ceva timp în presă se vehiculează că fotbalistul ar fi avut o altă orientare sexuală, iar acest lucru l-a confirmat buna prietenă a lui Ronaldo, Rihanna.

Recent acesta a fost prezent la un concert al Rihannei şi a postat pe Twitter o fotografie cu ea, iar asta a dat naştere la nişte zvonuri că ei ar fi avut o relaţie amoroasă.

Deşi toată lumea ştie că fotbalistul Cristiano Ronaldo are o relaţie cu fotomodelul Irina Shayk, zvonurile despre el şi Rihanna au început să circurile după ce acesta a postat o fotografie cu vedeta.

Într-un interviu recent, Rihanna  a declarat că lucrurile stau  cu totul difert. Întrebată despre relaţiile dintre cei doi, cântăreaţa a uimit prin răspunsul său. Excentrica artistă  le-a răspuns reporterilor că nu este într-o relaţie cu Ronaldo, însă a adăugat: „Am o mulţime de prieteni gay şi susţin diversitatea sexuală”.
O fi însemnat asta că fotbalistul este homosexual?


Distribuie