Corneliu Vidraşco, REŢINUT pentru trafic de fiinţe umane

Distribuie

Directorul Fashion Tv Moldova este suspectat de proxenetism și trafic de ființe umane.

Acum trei luni presa de la noi, în special cea on-line abunda în titluri, gen, “Fashion TV – unul dintre cele mai grandioase proiecte din lume dedicate modei s-a lansat și în Republica Moldova”.

Inițial părea un proiect îndrăzneț, cu obiective clare, la cârma căruia se află Corneliu Vidrașco, un tânăr om de afaceri, care exportă fructe s-a aventurat să scoată bani și din acest domeniu. De ce nu? Și-a spus el. Doar că în loc “să fii mereu conectat la o lume frumoasă, interesantă și să ai posibilitatea să cunoști persoane pe care le vezi doar la TV sau în reviste, dar și să fii prezent la cele mai spectaculoase show-uri din întreaga lume.”, expresiile lui Corneliu Vidrașco, a ajuns la pușcărie.

În această noapte Corneliu Vidrașco, dar și  designerul vestimentar, Daniel Racovizza, supranumit ”gladiatorul modei”, care face parte din echipa Fashion TV Moldova, au fost arestați de către colaboratorii Centrului pentru combaterea traficului de persoane.

Această informație a fost oferită de către o sursă din cadrul MAI.

Corneliu Vidrașco a activat aproape cinci ani în cadrul MAI, Direcția Generală de Combatere a Crimei Organizate, după care în Centrul pentru combaterea traficului de persoane. La vârsta de 25 ani a primit gradul de căpitan și tot atunci a pus punct carierei în MAI, pentru că și-a deschis propriul business.

promotime.md.


Distribuie
..