Confirmat! S-a aflat SEXUL şi NUMELE celui de-al doilea copil al lui Kate şi William

Distribuie

După luni bune de tăcere de la Palatul Buckingham şi de speculaţii din partea presei, iată că, în cele din urmă, sunt date publicitiăţii detalii oficiale despre cea de-a doua sarcină a ducesei de Cambridge. Unele dintre ele confirmă speculaţiile.

Potrivit revistei „Star”, Palatul Buckingham ar fi remis un comunicat prin care confirmă nu doar că William şi Kate vor avea o fetiţă, dar şi că numele acesteia va fi, aşa cum s-a vehiculat, Margaret Elizabeth, scrie libertatea.ro.

Situaţia este un pic bizară în condiţiile în care, până acum, Casa Regală a Marii Britanii nu a remis niciun comunicat exclusiv unei publicaţii.

„Kate este foarte fericită. Spera din tot sufletul ca al doilea copil să fie o fetiţă, iar confirmarea acestui fapt i-a dat multă bucurie. Kate a izbucnit în lacrimi şi a spus «Am ştiut eu», când a aflat sexul copilului la cea mai recentă ecografie la care a fost. Acolo ea a fost însoţită atât de prinţul William, cât şi de fiul lor, prinţul George. George este prea mic pentru a înţelege ce se întâmplă, dar a învăţat un nou cuvânt: soră”, scrie revista Star care citează respectivul document.

Aceeaşi publicaţie notează că William şi Kate au ales să amâne momentul în care vor da familiilor marea veste după vizita în Statele Unite şi că, pentru marele anunţ, au organizat o petrecere pentru bebeluşi a cărei culoare predominantă a fost roz.


Distribuie
..