Conchita Wurst s-a fotografiat într-o rochie TRANSPARENTĂ! FOTO

Distribuie

Conchita Wurst, câştigătoarea concursului Eurovision 2014 a făcut furori în toată Europea cu look-ul excentric. Pe numele real, Thomas „Tom” Neuwirth, Conchita nu ratează nici un eveniment major la care primeşte invitaţie şi se mândreşte cu şedinţele foto pe care le face în ipostaze care se doresc a fi sexy.

De curând, austriacul cu look de femeie a participat la un eveniment care a avut loc la Montpellier, după care a pozat într-o ţinută care ar face geloasă orice femeie, notează libertatea.ro. Rochia este opacă doar în dreptul pieptului, fiind transparentă în rest şi lăsând restul corpului aproape la vedere.

Conchita Wurst a câştigat trofeul EUROVISION 2014, după ce piesa ei, „Rise like a Phoenix”, a făcut furori. În spatele imaginii ieşite din comun, cea a unei femei cu barbă se ascunde un bărbat pe nume Thomas „Tom” Neuwirth, un transsexual austriac, în vârstă de 26 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o… barbă.


Distribuie
..