Conchita Wurst, cu sânii GOI și fără CHILOȚI! S-a dezbrăcat complet pe scenă! FOTO

Distribuie

Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision din 2013, a oferit un show incendiar pe scena celebrului local Crazy Horse, din Paris. Pe lângă piesele pe care le are în repertoriu, și pe care le-a interpretat impecabil, cântăreața s-a dezbrăcat complet în fața audienței în delir.

A câștigat Eurovisionul cu o piesă care i-a pus în evidență vocea și latura sensibilă, iar acum Conchita Wurst, un transsexual de orogine austriacă, se bucură de un succes nebun pe plan internațional, notează libertatea.ro. Mai mult, Conchita este solicitată să cânte în diverse localuri de renume în Europa, așa cum s-a întâmplat recent, în Paris, la barul Crazy Horse, renumit pentru show-urile de cabaret pe care le prezintă.

La eveniment au fost prezenți designeri de renume, ca Jean Paul Gaultier, dar și alte personalități din lumea artistică, precum coregrafa Blanca Li, care a și realizat numerele dansante ale cântăreței cu barbă. Show-ul a fost pe măsura așteptărilor celor prezenți, la un moment dat Conchita ridicând „miza” și dându-și jos hainele: a apărut goală goluță, în sânii goi, fără chiloți, dar cu o barbă menită să îi acopere părțile intime.

 


Distribuie
..