Cody a vorbit în lacrimi despre Paul Walker: „Sper că e mândru de ce se întâmplă aici jos”

Distribuie

Paul Walker a lăsat un mare gol în urma sa după ce a dispărut brusc şi dureros. Accidentul tragic în care a fost implicat la finalul anului 2013 a lovit în plin milioane de fani din lumea întreagă şi mai ales familia.

Cody, fratele lui Paul, încearcă să-i ducă acum numele fratelui său mai departe cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă fostul star din „Fast And Furious” nu poate fi înlocuit în inima nimănui, Cody încearcă să-şi facă mândru fratele preluându-i toate proiectele.

Cody a povestit puţin despre Paul pentru revista „People”: „Paul era dedicat total actoriei, lui Meadow (n.r. fiica lui Paul), pentru ROWW (fundaţia lui Paul de strângere de fonduri). Cam aşa poate fi descrisă viaţa lui pe scurt”.

 

„După ce Paul a plecat dintre noi au rămas o mulţime de necunoscute pentru că era un om care putea să aducă o mulţime de lucruri bune. A făcut doar fapte bune cât a trăit”, a mai povestit Cody.

 

Legat de faptul că a preluat câteva din cadrele de final din „Fast And Furious 7”, pentru a-i suplini lipsa lui Paul, Cody a explicat: „Am făcut-o cu amărăciune, dar cred că Paul ar fi fost mândru”.

zutv.ro


Distribuie
..