Cleopatra Stratan împlineşte astăzi 12 ani! FOTO

Distribuie

O mai ţineţi minte pe fetiţa care rupea topurile cu melodia “Ghiţă”, pe vremea când avea doar 3 ani? Ei bine, acum Cleopatra a crescut şi, uşor-uşor, se transformă într-o domnişoară adorabilă.

Fiica artistului basarabean Pavel Stratan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Cleopatra, care împlineşte 12 ani, e cunoscută publicului încă de acum 9 ani, de pe vremea când a lansat hitul “Ghiţă” şi albumul “La vârsta de trei ani”.

Unii spun că a meritat din plin să fie înscrisă de 6 ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel naţional, ca cel mai tânăr artist care a pimit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreţ care a susținut un concert de 2 ore în faţa unui public numeros şi ca cel mai tânăr artist de succes.

Cleopatra Stratan a primit, pentru vânzări record, 2 discuri de au şi 3 discuri de diamant – trofeu acordat pentru prima dată în România

Melodiile ei au deja mulți fani în întreaga lume, dar mai ales în Republica Moldova și România, iar unele din ele au fost și traduse în limba engleză, spaniolă şi rusă. Albumul „La vârsta de 3 ani” a fost lansat oficial în 5 țări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania, și Mexic.

În decembrie 2006, tatăl Cleopatrei a anunțat că ea nu va mai cânta public până îşi va lansa următorul album.

Din 2006 până în 2009 Cleopatra Stratan a lansat 3 albume, 7 videoclipuri şi o păpuşă care-i poartă numele.

Acum, Cleopatra s-a transformat într-o domnişoară şi este bună prietenă cu fiica lui Liviu Vârciu, Carmina.

Şi, pentru că este suficient de mare, tatăl ei a acceptat anul acesta ca ea să plece într-un turneu în străinătate, după ce ani la rând a dat muzica pe şcoală.

„Fiica mea este un elev eminent. Nu va renunţa la muzică, deoarece asta este viaţa ei. În momentul în care va scoate o nouă melodie, se va prezenta din nou în faţa publicului, însă va avea cel mult două concerte pe an, probabil la Sala Polivalentă”, declara artistul. „Este extrem de talentată şi sunt convins că îşi va recâştiga publicul prin melodiile sale”, a povestit Pavel Stratan

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie
..