Cine este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio! FOTO

Distribuie

Sunt câteva lucruri de la care Leonardo DiCaprio nu se abate: este un susţinător înfocat al protejării mediului înconjurător şi nu poate trăi dacă nu are o iubită top model.

În urmă cu puţin timp, DiCaprio a avut ocazia să demonstreze acest lucru la Saint Tropez unde a organizat o gală pentru a strânge fonduri în vederea conservării naturii şi a avut-o alaturi pe Kelly, noua lui iubită, top model, bineînţeles.

Aceasta vine să completeze o listă lungă de iubite celebre, multe dintre ele top modele. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton sau Toni Garrn s-au aflat pe lista cuceririlor faimosului actor. Ramane de vazut daca Kelly va fi femeia pe care DiCaprio o cauta de atata timp…

Kelly este o blondă superbă, în vârstă de 23 de ani, cu o carieră de top model, dar care visează la una in cinematografie. Ea a pozat în repetate rânduri în revista „Sports Illustrated, iar acum a intrat în atenţia tuturor ca noua iubită a lui DiCaprio. Cât despre acesta, în curând va fi lansat filmului „The Revenant” în care Leo face un rol cu care speră să câştige, în sfârşit, primul lui Oscar.

viva.ro.


Distribuie