Cine este noua iubită a lui Arnold Schwarzenegger. Vezi în VIDEO cum au fost surprinşi cei doi

Distribuie

Acum doi ani în familia lui Arnold Schwarzenegger a apărut un scandal uriaş din care a reieşit că actorul are un fiu nelegitim. Imediat după ce a apărut vestea, soţia actorului Maria Shriver l-a părăsit , fără vreo şansă de reîntoarcere, iar acum starul din “Terminator” se pare că şi-a refăcut viaţa personală şi a început chiar să se afişeze cu noua sa iubită.

Arnold Schwarzenegger (66 de ani) pare decis să lase trecutul în urmă şi să-şi vadă mai departe de viaţa sa. Astfel, acesta a început deja să se afişeze cu actuala sa iubită, o blondă frumoasă în vârstă de 38 de ani, pe nume Heather Milligan, cu care se pare că are o relaţie încă din luna februarie, scrie libertatea.ro. Cei doi au fost surprinşi luând o cină romantică la restaurantul faimosului hotel Fairmont, din Santa Monica, California, unde au fost fotografiaţi chiar în timp ce se sărutau. Mai mult, se pare că iniţial între Arnold şi Heather a fost o relaţie pacient – medic, ea fiindu-i terapeut.

Actorul din “Expendables 2” s-a despărţit de fosta soţie Maria Shriver în 2011, după 25 de ani de căsătorie, în urma unui scandalmonstru, care a scos la iveală faptul că Arnold a avut o relaţie cu o menajeră, din care a rezultat şi un fiu, acum în vârstă de 1 5 ani.
Distribuie
..