Cine este mama-surogat a unuia dintre copiii lui Filip Kirkorov FOTO

Distribuie

Fanii lui Filip Kirkorov până în prezent ghicesc cine este mama copiilor artistului. Despre faptul că fiica Alla-Victoria şi fiul Martin-Kristo sunt născuţi de mame diferite a declarat chiar Filip, însă despre identitatea acestora, cântăreţul a decis să nu vorbească. Chiar şi aşa, ceva informaţie despre mama unuia dintre copii a devenit ştiută în presa din Rusia.

Aşadar, Filip a cunoscut-o pe mama unuia dintre copiii săi la festivalul „Славянский базар”. Femeia este proprietara casei unde se cazează cu regularitate Filip. Deşi toţi invitaţii festivalului sunt stabiliţi în cel mai de lux hotel din Vitebsk, cântăreţul alege să stea în apartamente private, pe care organizatorii festivalului le arendează.

Cel mai probabil, după mai multe vizite cântăreţul a hotărât că femeia care locuieşte în casa unde se stabileşte deseori este o candidată potrivită pentru a deveni mama a copilului său. Femeia arată de aproximativ 30 de ani, este o prietenă bună a lui Filip, mai mult este şi fana artistului. Este puţin probabil ca între cei doi să fie o relaţie amoroasă. Mai mult, la festivalul „Золотой граммофон”, Filip a declarat că în sală se află mama copilului său. Astfel că, sursele apropiate ale artistului o cunosc pe belorusa care i-a născut un copil lui Filip.

 


Distribuie
..