Cine este IUBITA lui Marius Moga FOTO

Distribuie

Marius Moga trăieşte de circa jumătate de an o poveste de dragoste. Aflată abia la început, din câte se pare, relaţia celor doi are toate şansele să se transforme într-un love story încununat cu o slujbă la altar, verighete puse pe deget şi jurăminte rostite în fata unui preot.

Ieri, 26 iunie, aflat la lansarea şcolii “The Music”, unde va preda şi va avea cursanţii săi, pentru prima oară, Marius Moga a vorbit despre iubita sa, Bianca Lăpuşte.

“Da, merg şi la ea în Iaşi, unde lucrează, şi ne vedem când putem noi mai bine, oriunde ar fi. Mă bucur că e din Ardeal, cu ocazia asta ajungem la părinţi mai des. Da, ea e din Cluj, eu sunt din Alba, e aproape. Deci e un lucru bun şi pentru cei patru părinţi. Planuri de vacanţă, avem, o să ne dăm noi seama ce şi unde. Viaţa asta e alertă şi nu te lasă să te gândeşti la ea. Dar, vedem”, a declarat Marius Moga. Întrebat dacă crede că Bianca este fata potrivită pentru el, artistul a avut un moment de sinceritate maximă, mărturisind care sunt sentimentele pe care le nutreşte pentru iubita lui.

“Ne este bine împreună şi cred că asta este cel mai important lucru. Ne întelegem şi nu am simţit nicio diferenţă pe niciun plan” a declarat Moga.

WOWbiz.ro


Distribuie
..