Chris Brown, obligat să se interneze 90 de zile într-o clinică de dezintoxicare

Distribuie

Veşti proaste pentru Chris Brown! El a primit astăzi un ordin judecătoresc de internare într-o instituţie de reabilitare psihică timp de 90 de zile pentru a urma un tratament de dezintoxicare şi a primi consiliere în vederea stăpânirii acceselor de furie, la câteva zile după ce artistul tocmai s-a externat dintr-un astfel de centru medical.

Pe lângă ordinul de internare într-un centru de reabilitare, Chris Brown va trebui să efectueze cel puţin 24 de ore de muncă în serviciul comunităţii pe săptămână, să se supună unei testări periodice pentru consumul de droguri şi să ia medicamentele prescrise.

Decizia judecătorească, emisă de judecătorul James Brandlin de la Baroul districtual din Los Angeles, a fost dată în urma audierii în vederea eliberării condiţionate, după ce cântăreţul R&B Chris Brown a agresat un bărbat la Washington pe 27 octombrie, scrie Libertatea.ro. Mai exact, el l-a lovit cu pumnul pe Parker Adams,un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Maryland.De asemenea, judecătorul a cerut mai multe informaţii în legătură cu arestarea cântăreţului pe 27 octombrie, pentru a stabili dacă acesta a încălcat termenii eliberării condiţionate.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

Totodată, Chris Brown are interdicţie de a părăsi districtul Los Angeles, dar judecătorul James Brandlin a declarat că acestuia i se va permite să meargă la Washington pentru înfăţişările la tribunal pentru acuzaţiile de agresiune din octombrie.


Distribuie
..