Cere 2.500 EURO, dar n-are ce vinde! Cu cinci piese în repertoriu, Antonia le dansează fanilor pe muzica ALTORA! VIDEO

Distribuie

Ajunsă de pe podiumurile de prezentare direct solistă adulată şi intens difuzată, Antonia pierde masiv la capitolul succes, cu prestaţiile ei scenice. Frumoasă e, talentată e, dar… n-are cu ce!

În afara succeselor sale numărate pe degetele de la o mână – “Marionette”, “Morena”, “Marabou”, “Jameia”, “Hurricanne” -, fostul model s-a gândit să-şi umfle programul plimbându-se şi dansând aiurea pe scenă (nici măcar în colaborare cu dansatorii săi), discutând cu publicul ori trecând în revistă mai multe piese la modă din repertoriul altora.

Duminică seara, solista a reuşit să lase miile de spectatori prezenţi la gala concertistică prilejuită de închiderea ediţiei a 27-a prestigiosului Festival de interpretare muzicală “Flori de Mai” – Călăraşi, cu gurile căscate.

Salvată de Velea

După ce şi-a epuizat melodiile cu care ar fi trebuit să acopere programul de 45 de minute pentru care încasează aproximativ 2.500 de euro, Antonia şi-a făcut de lucru pe scenă numărându-şi parcă paşii, până a lăsat publicul fără entuziasm.

Din fericire, atmosfera a fost dreasă de partenerul ei, Alex Velea, care a urcat imediat după ea pe scenă. Artistul şi-a sărutat iubita în aplauzele mulţimii, care a părut că trece cu vederea show-ul ei sărăcuţ, şi s-a lansat într-un recital demn de ţinuta evenimentului.

libertatea.ro


Distribuie
..