Celebrităţile care şi-au asigurat PĂRŢI ALE CORPULUI

Distribuie

Celebrităţile pun un preţ mare pe aspectul fizic, probabil pentru că, dacă îşi pierd frumuseţea ar risca să-şi piardă şi cariera. Din acest motiv, majoritatea vedetelor recurd la serviciile de asigurare corporală. Iată care sunt celerităţile care şi-au asigurat o anumită parte a corpului.

Picioarele

Heidi Klum
Modelul Heidi Klum şi-a asigurat  picioarele  cu 1,3 milioane de euro  şi a glumit că un picior a fost mai valoros decât celălalt. Când asiguri o parte a corpului, ai nevoie de examinare şi aparent, un picior are o cicatrice, făcându-l mai puţin valoros decât celalalt.

Tina Turner
Cântăreaţa   este cunoscută pentru că poartă tocuri înalte îndrăzneţe în timpul concertelor sale scenice. Legendara cântăreaţa a facut o asigurare de 2,1 milioane de lire sterline pentru picioarele ei.

Rihanna
Printre starurile care şi-au asigurat picioarele se numărăr şi Rihanna.  Ea are picioarele asigurate  cu o sumă de 663,000 lire de compania Gillette.

David Beckham

Jucătorul de fotbal David Beckham şi-a asigurat  picioarele,  o parte importantă din cariera sa, pentru o sumă de 46,4 milioane de euro.
 
Vocea

Bruce Springsteen
Bruce  şi-a asigurat vocea pentru o  sumă de 3,9 milioane de euro, acum mulţi ani.

Sânii

Dolly Parton
Pentru cântăreaţa Dolly Parton, bustul este foarte important, fapt care a determinat-o să-şi asigure sânii pentru 199.000 lire sterline fiecare.

Holly Madison
Fostul playmate şi-a asigurat, de asemenea, sânii, pe care ea îi numeşte cele mai bune active ale ei, pentru 663,000 euro.Zâmbetul

America Ferrera
Actrita America Ferrara si-a asigurat zâmbetul ei luminos cu 6,6 milioane de euro.

Părul

Troy Polamalu

Jucătorul NFL şi-a asigurat podoaba capilară cu  663,000 milioane de euro. El se pare că a vrut să îşi protejeze investiţiile şi s-a asigurat că nu e nici măcar tras de păr pe teren!

Tom jones
Cantaretul Tom Jones şi-a făcut o poliţă de asigurare pentru părul de pe piept, de 4,6 milioane lire sterline.


foto:vk.ru


Distribuie
..