Celebrități care au avut accidente pe platourile de filmare

Distribuie

Multe accidente care au avut loc pe platourile de filmare ale unor producții celebre. Cel mai recent accident de la Hollywood îl are ca protagonist pe Harrison Ford. În timpul filmărilor de la Londra pentru „Star Wars VII“, Ford a fost lovit de o ușă hidralică și a ajuns în spital cu glezna fracturată.

Aici găsești o listă cu alte accidente care au ajuns în presă.

Brandon Lee

Brandon, fiul lui Bruce Lee, a fost împușcat mortal în timp ce filma o scenă pentru “The Crow” (Corbul). Deși era vorba de gloanțe oarbe, acestea i-au străpuns adânc abdomenul, iar Brandon nu a mai putut fi salvat. Avea doar 28 de ani când s-a stins pe un pat de spital.

Halle Berry

De-a lungul carierei, Halle a avut parte de mai multe accidente serioase. Cel mai grav dintre acestea a avut loc în timpul filmărilor pentru „Die Another Day”, când Halle a fost la un pas de a rămâne fără vedere după ce resturile unei grenade care a explodat i-au intrat în ochi.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a fost la un pas de moarte în timpul filmărilor pentru super-producția „The Hunger Games“. Un aparat care trebuia să creeze iluzia de ceață s-a defectat, a generat o cantitate imensă de fum, iar Lawrence l-a inhalat și a fost pe punctul de a se sufoca.

Christopher Reeve

Christopher Reeve, actorul care l-a interpretat pe Superman, a rămas paralizat după ce a căzut de pe cal și și-a fracturat coloana vertebrală, în timpul filmărilor. În 2004 a murit în urma unei complicații cardiace.

Sienna Miller

În timpul filmărilor pentru „G.I. Joe: The Rise of The Cobra“, costumul Siennei Miller a luat foc, iar actrița a fost la un pas să ardă de vie. Nici producția francizei „Harry Potter“ nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Dublura actorului Daniel Radcliffe, David Holmes, a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei explozii care a avut loc în timpul repetițiilor.

viva.ro.


Distribuie
..