Cele mai sexy cupluri de la Gala Premiilor Oscar. FOTO

Distribuie

Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a fost plină de dragoste şi cupluri care au defilat împreună. Pe lângă ţinutele alese cu mult stil, vedetele au avut ocazia să se manifeste şi să-şi arate dragostea în public.

Pe covorul roşu au fost marcate mai multe cupluri sexy, 7 din acestea au făcut senzaţie şi au reuşit să captiveze atenţia tutoror:

1.Ben Affleck şi Jennifer Garner

Căsătoriţi din 2005, aceştia au 3 copii. Pe covorul roşu şi-au făcut apariţia în ţinute Gucci care i-a făcut să arate impecabil. Pe lângă faptul că este un actor talentat, Ben Affleck s-a impus ca regizor după ce a primit statueta pentru cel mai bun regizor cu filmul “Argo”.

 

2.Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii – Dylan, născut în august 2000 şi Carys, născută în aprilie 2003. Fiind unul din cele mai trainice şi mai frumoase cupluri, aceştia au păşit zâmbitori pe covorul roşu, infirmând astfel unele zvonuri potrivit cărora cuplul s-ar afla în prag de divorţ.

 

3.George Clooney şi Stacy Keibler

Aceştia formează un cuplu dar nu sunt căsătoriţi. Deşi este cu 18 ani mai mare decât iubita sa, George Clooney şi Stacy Keibler formează un cuplu perfect şi la fiecare apariţie dau dovadă de eleganţă şi bun gust în creaţiile pe care le aleg.

 

4.Justin Theroux şi Jennifer Aniston

La braţ cu logodnicul său, actorul şi producătorul Justin Theroux, Jennifer Aniston nu a putut trece neobservată pe covorul roşu într-o superbă rochie Valentino. Aceştia au o relaţie din mai 2011 şi s-au logodit în august 2012. Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

 

5.Daniel Day – Lewis şi Rebecca Miler

Căsătoriţi mai bine de 16 ani, Rebecca şi-a întâlnit pentru prima dată soţul prin intermediul tatăul său în timpul filmărilor la “Vrăjitoarele din Salem”. În noiembrie 1996 aceştia s-au căsătorit. Aceştia au 2 copii: Ronan şi Cashel.

 

6.Keith Urban şi Nicole Kidman

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are 2 fetiţe: Sunday Rose, născută în iulie 2008 şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010. Acest cuplu se face remarcat la fiecare apariţie în public. La decernarea Premiilor Oscar aceştia nu au ezitat să-şi arate afecţiunea în lumina reflectoarelor

 

7.Channing Tatum şi Jenna Dewan

Însărcinată cu primul copil al cuplului, Jenna Dewan a arătat supersexy într-o rochie neagră din dantelă. Channing Tatum nu şi-a putut desprinde o clipă mâinile de pe burtica soţiei, afişându-şi bucuria de a deveni tată. Aceştia s-au cunoscut în 2006 şi s-au căsătorit în 2009.


Distribuie