Cele mai PROASTE FILME în 2014

Distribuie

Filmele „Transformers: Exterminarea”, „The Interview”, „Urma scapă turma” şi „Sex Tape” se vor „bate” pentru titlul de cel mai prost film al anului 2014, la premiile Zmeura de Aur din februarie, potrivit unei liste cu potenţiali nominalizaţi publicate pe internet.

Cu aproximativ două săptămâni înainte de anunţul oficial al nominalizărilor pentru premiile Zmeura de Aur (Golden Raspberry Awards), site-ul GoldDerby.com a publicat listele scurte cu posibilii nominalizaţi la categoriile cel mai prost film, cel mai prost remake, cel mai prost scenariu, cel mai prost cuplu sau distribuţie, cel mai prost regizor, cel mai prost actor şi cea mai proastă actriţă, în rol principal şi secundar.

Filmul „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, are nouă nominalizări, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor (Michael Bay), cel mai prost sequel (continuare a unui film, n.r.), cel mai prost scenariu şi cel mai prost actor în rol secundar şi cea mai proastă actriţă în rol secundar (Kelsey Grammer, Nicola Peltz şi Sophie Miles).

Pe locul al doilea privind numărul de nominalizări se află pelicula „Urma scapă turma/ A Million Ways to Die in the West”, regizată de Seth MacFarlane. Filmul, care a fost prost primit de critici, are opt nominalizări la Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor şi cea mai proastă actriţă (Charlize Theron).

Filmele „Saving Christmas”, „Sex Tape”, „Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules” şi „A Haunted House 2” au câte şase nominalizări, potrivit listei publicate pe internet, în timp ce „Pompeii”, „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu” şi „Transcendence: Viaţă după moarte”, în care joacă Johnny Depp, au câte cinci nominalizări.

Cameron Diaz se află pe lista cu potenţialele nominalizate la categoria cea mai proastă actriţă cu două filme, prin prestaţiile sale în filmele „Sex Tape” şi „Cealaltă femeie/ The Other Woman”.

Diaz se află şi pe lista pentru cea mai proastă actriţă în rol secundar, pentru prestaţia din filmul „Annie”.

Controversata comedie „The Interview”, regizată de Seth Rogen, are patru nominalizări, inclusiv pentru cel mai prost film şi cel mai prost actor, cu doi candidaţi, Seth Rogen şi James Franco.

Celebra Jane Fonda ar putea primi un premiu Zmeura de Aur pentru rolul său de lesbiană bătrână din filmul „This is Where I Leave You”, în timp ce Kelsey Grammer, Mel Gibson şi Arnold Schwarzenegger sunt pe lista pentru cel mai prost actor în rol secundar, pentru prestaţiile lor din filmul „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu”.


libertatea.ro


Distribuie