Cele mai FRUMOASE ROCHII de la Globurile de Aur

Distribuie

Ediția de anul acesta a Globurilor de Aur a împărțit în două poliția modei. Ținutele de covor roșu ale vedetelor au oscilat între strălucire și eleganță și proastă inspirație.

essica Chastain (foto1), într-o rochie Versace care îi pune în valoare tenul și silueta.

Emma Stone (foto2) a ales pentru acest eveniment cu șatif o costumație Lanvin cu pantalon și un top din dantelă care conferă prețiozitate întregului outfit. Deși a ajuns pe covorul roșu cu pantalonii cam șifonați, actrița a strălucit datorită ținutei îndrăznețe.

 Ca de obicei la evenimentele de marcă, ciocolatia Lupita Nyong’o (foto3) strălucește. Pentru Globurile de Aur de anul acesta a ales o rochie Giambattista Valli, a cărei combinație cromatică nu puteau decât să o pună în valoare.

George Clooney (foto4) poate fi mândru încă o dată. Actorul a dat lovitura cu una dintre cele mai frumoase și mai elegente femei. Amal, proaspăta sa soție, a cucerit întreaga asistență co o rochie lungă, neagră, a cărei croială sofisticată îi evidențiau silueta perfectă. Avocata a ales să poarte mănuși lungi, albe, pe covorul roșu, piesa statement conferind un plus de valoare ținutei.

Nu a ales nici roșu, nici negru și nici nuanțele metalice, toate în mare vogă anul acesta. Pentru Felicity Jones (foto5), turcoaz este culoarea vedetă. Actrița a ales o superbă rochie Dior care, fie și pentru o noapte, a transformat-o în regină.

libertatea.ro


Distribuie
..