Cele mai dificile staruri de la Hollywood. Toată lumea detestă să lucreze cu ele

Distribuie

De multe ori ne imaginăm că actorii și actrițele preferate sunt oameni extraordinari și în viața de zi cu zi. Dacă interpretează un rol negativ, nu înseamnă că sunt așa și de fel, nu? În multe cazuri, însă, se întâmplă ca actorii să fie cu adevărat nesuferiți. Mulți dintre ei chiar și-au făcut o reputație de oameni dificili, care s-au certat cu regizorii sau cu cei aflați pe platourile de filmare.

Alec Balwin

Alec Baldwin
Alec Baldwin este cunoscut pentru temperamentul său exploziv. Actorul s-a luat la harță cu paparazzi sau a strigat cuvinte homofobe. Desigur, faptul că viața lui este tot timpul în atenția lumii ar putea să aibă un rol important în ieșirile sale. El își cere ulterior scuze, iar toată lumea depăștește momentul stânjenitor. De astfel, mulți actori au spus că așa este el. Cu toate acestea, temperamentul său l-a împins pe Shia LeBeouf, un alt actor dificil, să renunțe la show-ul Orphans de pe Broadway, în 2013. Cei doi actori se certau de foarte multe ori la repetiții, așa că tânărul Shia a renunțat la rol. Totodată, colegul lui Alec Badlwin din serialul 30Rock, Cheyenne Jackson, l-a criticat la rândul său pe acesta.

Steven Seagal

Steven Seagal

Steven Seagal are o reputație extrem de proastă pe platourile de filmare. Acesta a fost acuzat de mai multe ori de agresiuni sexuale de-a lungul anilor. Un fost model Playboy, Jennie MCCarthy, a povestit că Seagal i-a spus să se dezbrace complet în timpul unor audiții, deși filmul nu avea nicio scenă nud.

Totodată, într-un alt caz a fost implicat într-un incident cu actorul John Leguizamo, în 1996, pe platoul de filmare la Executive Decision. Acesta susține că Steven Seagal l-a trântit de perete, pentru că a râs la o afirmație pe care o făcuse, crezând că era o glumă. “Am vrut să-i arată cât de mare și gras este și cum aleargă ca o fetiță, însă nu am putut pentru că nu aveam suficient aer”, declara atunci John Leguizamo.

Edward Norton

Edward Norton

Actorul pare să-și fi calmat temperamentul exploziv în ultimii ani, însă a făcut asta după ce și-a câștigat o reputație de om extrem de dificil. Acesta era considerat un om dornic să atingă perfecțiunea, în ceea ce privește scenele în care apărea.

În 1998, când lucra la drama American History X, acesta ar fi editat anumite scene, fără aprobarea regizorului Tony Kaye, care susține că Norton a adăugat mai multe scene în care apărea el.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai detestate vedete. Internauții o critică adesea și o acuză că este lipsită de talent, dar că a ajuns la Hollywood datorită părinților ei. Desigur, pretențiile ei au ajutat-o să-și construiască această imagine. De spune că atrița refuză nu folosește o hârtie igienică, dacă rola a fost desfăcută.

Când vine vorba despre pretențiile de pe platourile de filmare, Gwyneth a fost criticată adesea pentru comportamentul ei. În 2012, aceasta ar fi evitat-o complet pe colega din Iron Man 2 Scarlett Johansson, iar apoi a făcut scandal că aceasta a avut un rol mai important în promovarea filmului decât ea.

Katherine Heigl

August 10, 2016 - Hollywood, California, U.S. - Katherine Heigl stars in TV series Doubt.
Actrița care a devenit cunoscută cu rolul ei din serialul Grey’s Anatomy este considerată o persoană plină de pretenții. Ea a fost acuzat de mai multe ori că face crize de divă pe platourile de filmare. Totodată, în 2008, ea a criticat propriul ei film, pe care l-a catalogat drept sexist. Ulterior, a spus că a fost înțeleasă greșit și că voia să spună că i-a plăcut filmul, însă nu și ce prestația ei. În 2010, ea ar fi creat probleme serioase în timpul filmărilor pentru “Life as We Know It”. Katherine Heigl fie nu ie;ea din rulotă pentru filmări, fie critica încontinuu scenariul.

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey
Un alt actor cunoscut pentru rolul din Grey’s Anatomy a ajuns să fie nesuferit. El a interpretat celebrul personaj Derek Sheperd, însă comportamentul lui Patrick Dempsey a dus la moartea lui Derek. Mai precis, creatorii serialului au fost nevoiți să renunțe la actor, din cauza comportamentului său. El ar fi avut mai multe meciuri cu producătorul și creatorul serialului, Shonda Rhimes, potrivit presei tabloide. Cu toate acestea, ulterior, Patrick Dempsey a negat toate aceste informații.

Teri Hatcher

Teri Hatcher

Serialul Desperate Housewives, difuzat în perioada 2004-2012, care descria viețile dramatice ale unor femei, a fost unul extrem de îndrăgit de publicul american. Se pare, însă, că drama nu era doar pe micile ecrane, ci și în spatele camerelor de filmat. Teri Hatcher, care o interpreta pe Susan Mayer, și-a enervat de nenumărate ori colegii cu pretențiile ei de divă. Mai mult, colega ei Nicollette Sheridan a descris-o drept “cea mai rea femeie din lume”. Multe detalii picante nu au ieșit însă la iveală, iar creatorii serialului au apreciat, după ce serialul s-a încheiat, că anumite lucruri ar trebui să rămână neștiute.

libertatea.ro.


Distribuie
..