Cel mai frumos îngeraș din lume renunță la podium! FOTO

Distribuie

Cel mai bine plătit fotomodel din lume, Gisele Bündchen renunţe la prezentările de modă. Ea va urca pentru ultima dată pe un podium de defilare luna viitoare.

Cel mai bine plătit fotomodel din lume, Gisele Bündchen a anunțat că renunţe la prezentările de modă. Ea va urca pentru ultima dată pe un podium de defilare luna viitoare.
Gisele Bündchen, în vârstă de 34 de ani, își face o ieșire în forță. Aceasta va defila pentru ultima dată pe un podium de modă în ţara ei natală, Brazilia, la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, care va debuta pe 13 aprilie. Cu toate acestea, potrivit site-ul brazilian Estadao.com, Gisele va continua totuşi să lucreze în industria modei, pozând în pictoriale din diverse reviste specializate şi apărând în diverse campanii publicitare. Vedeta braziliană, care participă la prezentările de modă de aproape 20 de ani și a devenit cunoscută ca îngeraș Victoria’s Secret., a fost desemnată anul trecut pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes. Gisele a obținut venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 – iunie 2014.

libertatea.ro


Distribuie
..